Watch the video
Fiat 2.8 i camper from 2003 Fiat 2.8 i camper from 2003 Fiat 2.8 i camper from 2003 Fiat 2.8 i camper from 2003 Fiat 2.8 i camper from 2003 Fiat 2.8 i camper from 2003 Fiat 2.8 i camper from 2003 Fiat 2.8 i camper from 2003

Luxury Liberty with Dispenser

Fiat 2.8 i | Baarn, Netherlands | (10 reviews)


sleeps 2

2003

Semi-integrated motorhome
from 84 per night
Pick-up from 3:00pm
Drop off 10:00

Fill in dates for exact prices

Total

What happens if I click on "Request reservation"?

Do you like what you see? Book fast:
61 persons viewed Rien's camper
in the past two weeks

Description

Features

Length:
6.60 m
Width:
2.20 m
Height:
2.40 m
Year built:
2003
Weight:
2760 kg
Km free per week:
1250
Engine:
Ti
Fuel:
Diesel
Berths:
2
Seats:
4
Seatbelts:
4
Seats while driving:
4
Reply %:
100.00%
Response time:
5 hours

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Medium

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Worldwide

Reviews (10)

Met de Camper naar Noorwegen geweest en een super vakantie gehad. Alles is aanwezig in de camper. Een automaat is ook heerlijk om mee te rijden op vakantie. De Camper is zeker aan te bevelen. Heb er 2 weken erg veel plezier van gehad
Dit was onze eerste vakantie ervaring met een camper en we zouden het volgend jaar zo weer doen. We hebben genoten van onze vakantie in Noorwegen met deze camper. De camper rijdt doordat het een automaat is, zeker in de bergen, erg fijn. Alles wat je nodig hebt is in de camper aanwezig. Het contact met Rien hebben we als zeer prettig ervaren. Wie weet tot de volgende keer!
Voor ons was het de eerste keer dat we op vakantie gingen met een camper. We zagen de vakantie daarom een beetje als een experiment. De eerste dagen hielden we ons voornamelijk bezig met de technische aspekten van het camperleven. Hoe werkt de antenne, de luifel, het gascomfort en het toilet etc. Ik heb bewust gekozen voor een automaat; het rijdt prettiger en je hebt tijd om om je heen te kijken tijdens het rijden. De twee aparte bedden achterin hoefden niet te worden uitgeklapt, heel prettig als je 's avond moe je bed in wilt vallen. We hebben met deze camper Noord Frankrijk bezocht, tot aan Langres waar we bij een mooi meer hebben gestaan. De camper biedt veel comfort doordat hij veel (opberg)ruimte heeft en een keur aan spullen heeft. Tevens biedt het driepits gascomfort de mogelijkheid om uitgebreid te koken (hoewel we er weinig gebruik van hebben gemaakt). Deze camper is m.i. geschikt voor de langere vakanties (ca. 3 weken of meer) of voor reizen.
Beste Rien, het was een prettige ervaring. Je ontvangst en uitleg waren oke en de vragen die ik onderweg nog had werden snel en vriendelijk beantwoord. Een mooie manier om kennis te maken met het reizen met een Camper. Ik zou jou Camper voor twee personen die kennis willen maken met een vakantie met een Camper aanraden.
Dag,

het is ons allemaal prima bevallen!
Paper works was fast during the rental and returning the Camper. It was a great adventure with my sister to the Germany. The camper was very comfort specially because of its Automatic gear-box. Unfortunately the camper was a little older than photos. Although we didn't want to use the TV, but it was broken. Also the rear camera didn't work. The only negative point in my opinion was that they charge us 75€ for cleaning the camper while they told me you don't need too clean its exterior!
Wij zijn van 14 - 28 mei 2016 met de Liberty van Rien van Brummelen op vakantie geweest naar het Loire gebied in Frankrijk. Dat was voor ons de eerste ervaring met een camper. Zowel de contacten met Camptoo als met de verhuurder zijn prima verlopen; de communicatie was vlot en duidelijk. Ook de instructie filmpjes hebben wij als nuttig ervaren. Wat wij wel misten en waar wij op dag twee tegenaan liepen was dat niet was uitgelegd hoe de vuilwatertank geleegd moest worden. Na enig speurwerk hebben wij de handel in het luik gevonden. De Liberty heeft prima bedden en is voorzien van alle gemakken; servies en kookgerei zijn in voldoende mate voor 2 personen aanwezig. De Liberty laat zich gemakkelijk rijden en parkeren, zelfs in dorpjes en steden. De automaat draagt in grote mate bij aan het rijcomfort. Het feit dat hij niet uitgerust is met cruise controle heb ik niet als een gemis ervaren. Kortom, onze vakantie met de Liberty is ons prima bevallen.
Frans
Onze eerste camperervaring binnen Europa is ons uitstekend bevallen. Het rijcomfort van de Luxe Liberty was geweldig, mede dankzij de automaat waardoor veel schakelen (rotondes in frankrijk!) niet nodig was. Aan deze camper ontbreekt niets. Eén advies voor 'starters': neem bij het in ontvangst nemen de tijd om de werking van de camper met alles aan boord goed uit te leggen. Vooral in het laagseizoen sta je alleen op campings en is er niemand om jou het wisselen van gasflessen of het omzetten van de koelkast uit te leggen...
We start in September 2015 had a wonderful week holiday, camper , our hassle show the Benelux . We have no faults discovered at the camper and had a lot of fun from the comfort that the camper. Contact with the owner we have experienced as pleasant.
After many years with the tent we had moved around to feel a little more comfort . Via Camptoo we came into contact with Rien and his wife , bleaching nice people. After a test drive , we took the plunge and entered the adventure .
Expired during the holidays there were some hitches in the camper to light that could not be solved by us but it has been unable holiday fun drukken.De finish after returning in good order.

Gerard and Louise.

How it works

Similar campers