Kekke camperbus te huur!

Mitsubishi L400 | (3 reviews)

Utrecht, Netherlands

Features

Length:
5.06 m
Width:
1.70 m
Height:
2.05 m
Year built:
2001
Weight:
1640 kg
Km free:
999999
Engine:
2.5 Turbo Diesel
Fuel:
Diesel
Berths:
2
Seats:
3
Seatbelts:
3

Description

About the owner

Owner Yvonne

Accepts 86% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals allowed
Non-Dutch licence allowed
Cancellation policy: Flexibel

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (3)

We hebben erg veel plezier gehad van de bus, een ideaal vervoersmiddel om een voor een klein weekje naar zuid Frankrijk te reizen en daar te fietsen. Je rijdt er zo mee weg en binnen no-time is het voertuig veranderd in een comfortabele slaapplek. Echt een aanrader.
Prima geslapen in de Kekke camper.. Was schitterend weer,dus los van de nacht weinig tijd in de camper doorgebracht. Ingenieus gebouwde keukenblokjekekenblokje hebben we niet gebruikt. Eenvoudige maar wel wat lawaaiige auto rijdt goed. Voordeel zijn de geringe afmetingen, je kunt overal gemakkelijk rijden en komen. Veel positie oever en nieuwsgierige reacties van andere boomgaardkampeerders.
We hebben kunnen genieten van een heerlijke campervan met alle voorzieningen die we voor twee personen nodig hadden! Een mooi keukentje, fijn groot bed en de mogelijkheid tot ombouwen naar twee banken + tafel.

We hebben last-minute op de dag van vertrek deze bus nog kunnen regelen, dus ook de flexibiliteit was een enorm pluspunt! We zijn erg blij dat Yvonne heeft kunnen bijdragen aan onze fijne reis door Duitsland en België :)