Mellow Yellow: Volkswagen T3 Westfalia

Volkswagen Westfalia | (2 reviews)

Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Valentijn

Responds within 5 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 40% of the requests

Features

Year built:
1990
Mileage included:
1750 km
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
4
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Strict

Insurance

Cover
Third party incl. fire and theft
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Replacement camper included, Passenger insurance and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

2 Reviews

De Mellow Yellow, hierbij mijn review.
Voor een lange tijd heb ik al de droom om met zo een klassiek busje op pad te gaan. Doordat ik nu een gaatje had in mijn agenda konden ik en mijn partner gaan zoeken en kwamen zo bij Valentijn uit.
Hij heeft ons vanaf het begin af aan goed geholpen met de reservering. Eenmaal aangekomen in Bleiswijk heeft hij met ons het busje doorgenomen. Waar zit schade, hoe werkt de auto etc. Het was even uitvogelen maar hij rijdt super fijn. Ik moet er wel bij vermelden dat als je het busje in ze achteruit zet je het ongeveer 1 op de 5 keer raak hebt. Dit zorgde voor benauwde situaties omdat als hij dus niet naar achter gaat het busje dus zachtjes naar voren rijd. Los van dat, wat het enige minpunt is is het busje top. Je bent van alles voorzien, oplader voor de telefoons, muziek, koelkast en een goed bed. Binnen 10 minuten was ons kamp helemaal opgezet. We hebben voornamelijk Zeeland verkent en op aanraden van Valentijn zijn we naar Brouwersdam gegaan, wat een erg mooie plek is en een leuke route is om te rijden.

Als ik de gehele ervaring een cijfer zou geven krijgt het een dikke 8.


Romar
Onze ervaring met Mellow Yellow was TOP! Het busje is sfeervol, gezellig, schoon en alles werkt goed. Het was ook heel fijn dat we zelf niks hoefde mee te nemen: tafeltje, stoelen, dekbed, kussens, keukenspullen - overal was al aan gedacht. Het contact met Valentijn was ook fijn, hij was erg behulpzaam. We zouden Mellow Yellow zeker nog een keer huren!