Ruime comfortabele 6/7 persoons familie camper.

Roller Team Granduca | (2 reviews)

Oss, Noord-Brabant, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Monica

Responds within 5 hours
Responds to 97% of the messages
Accepts 88% of the requests

Features

Length:
7.23 m
Width:
2.25 m
Height:
3.05 m
Year built:
2003
Tare Mass:
2988 kg
Gross Vehicle Mass:
3500 kg
Mileage included:
2000 km
Engine:
Fiat Ducato
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
7
Seats:
6
Seatbelts:
5

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Replacement camper included, Accommodation following an accident, Passenger insurance, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond to €350.

2 Reviews

Met onze 2 dochters heerlijk een aantal dagen weg geweest met de camper van Monica en Bjorn. Vooraf snelle communicatie met Monica gehad en alles was snel goed geregeld via Camptoo. Bij aankomst een uitgebreide uitleg over de camper gekregen van Bjorn en Monica en toen vol vertrouwen op pad. De camper is erg ruim en praktisch ingedeeld (vooral voor een gezin). Voor zo'n grote wagen ook verrassend goed te rijden. Benodigde basis inventaris is aanwezig en ook netjes.
Het is geen nieuwe camper, dus natuurlijk wel wat gebruikerssporen maar alles was absoluut schoon en fris. Wij hebben heel erg genoten van deze ervaring, en ook onze dochters vonden het prachtig (het stapelbed, lekker naar buiten kijken tijdens het rijden).
Bedankt Monica en Bjorn voor het mede mogelijk maken van deze fijne vakantie!
Wij zijn begin augustus 2 weken op pad geweest met de camper van Monica en Björn. Na wat kampeerervaring, was dit onze eerste camperervaring in Europa en dat is ons goed bevallen!
Onze 2 kids hadden hun eigen plekje achterin de camper in het stapelbed. Dat gaf hun rust en ons ook. Er is plek voor 2 autostoelen in de gordels (wel 1 stoel met een sjorbandje extra vastzetten), dus de kids kunnen ook veilig zitten en hoeven niet achteruit te rijden.
Verder vonden wij dat de camper functioneel is ingedeeld. De basisuitrusting is aanwezig. Hoewel dat natuurlijk ook maar subjectief is: een koffiezetapparaat is bijv. niet aanwezig, dus die hebben we zelf meegenomen. Veel kastruimte ook aanwezig om kleding en spullen in op te bergen.
De camper is wat ouder en dat betekent hier en daar een “gebrekje”, maar geen grote tekortkomingen. Zo was de camper prettig in het rijden en hoewel hij ruim 7 meter lang is, prima wendbaar en bestuurbaar. Ook werd deze keurig fris en schoon aan ons over gedragen. Door Björn en Monica werd uitgebreid en duidelijk uitgelegd hoe alles werkt. Zo duidelijk dat we de, eveneens duidelijke, handleiding niet eens nodig hadden :-) . Ook verdere communicatie voor/tijdens/na de verhuurperiode verliep prettig.
Bij thuiskomst vroegen onze kids “wanneer gaan we weer met de camper op vakantie?” Een uitspraak met een positieve ondertoon, die we zeker delen :-)