Huurt u onze comfortabele camper?

Fiat DUCATO 18 | (10 reviews)

Den Haag, Netherlands

Features

Length:
6.20 m
Width:
2.10 m
Height:
3.25 m
Year built:
2002
Weight:
2950 kg
Km free:
1400
Fuel:
Diesel
Berths:
6
Seats:
6
Seatbelts:
6

Description

About the owner

Owner Ingo

Responds within 6 hours
Responds to 96% of the messages
Accepts 28% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 30 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (10)

Prima geregeld allemaal. Prima camper. Oud maar goed. Service van Camptoo geweldig !!
Wat een plezier hebben we gehad van de camper! Om te beginnen was het contact met Ingo heel goed en to the point. we hadden nogal wat vragen omdat we het nog nooit eerder hadden gedaan, maar Ingo was erg behulpzaam.

De Camper heeft een heel prettig formaat, dus goed te manoeuvreren en te parkeren op reguliere parkeerplaatsen. De camper rijdt als een zonnetje, alles doet het prima, van de verwarming tot de ijskast. Er is meer dan voldoende opbergruimte. Hij is erg gebruiksvriendelijk, en in een mum van tijd sta je opgezet en wel op een camping. We hadden meer dan genoeg serviesgoed, bestek, en kookgerei. We hebben een aantal keer op een camping gestaan waar je geen water kunt bijvullen en elektriciteit kunt aftappen, en dan redt je het wel 3 dagen.

Bij nader inzien was het handig geweest als we een pitch up tentje extra bij ons hadden, want met 6 is het wel een beetje krap, omdat de tafel niet echt een twee persoons bed word en je dus eigenlijk maar 5 echt comfortabele slaapplaatsen hebt.

Verder zijn in de camper de meest gebruikelijke wegen kaarten aanwezig. Altijd handig!

Voor ons zeker voor herhaling vatbaar en ook een aanrader voor iedereen die met de camper weg wil!Eerste keer met de camper van Ingo op reis. Dat is zeer goed bevallen. Prettige camper en van alle gemakken voorzien. Zeker voor herhaling vatbaar. We kregen ook nog een welkomsgeschenk (fles witte wijn) van Ingo. Dit gaan we vaker doen. Hopelijk is deze camper dan weer beschikbaar.

Groet Sam en Zael
Ingo is een leuke vriendelijke man. Ook de camper is erg fijn en ruim. We zijn er met zijn 5-en in weggeweest en dat ging makkelijk. Zelfs mijn lange vrienden van bijna 2 meter konden er goed staan en liggen. We hebben gewildkampeerd in de Ardennen en waren van alle gemakken voorzien. Ik vond het geweldig en zou iedereen een campervakantie aanraden! Het is een grote bak, maar prima in te rijden - wel uitkijken voor paaltjes!
Prachtige Camper met alles er op en er aan. Hij rijdt als een zonnetje en de enthousiaste eigenaar doet alles om je goed op weg op te helpen. Dit gaan we vaker doen!
Wat een fijne camper. We hebben deze camper gebruikt voor de Roparun en dan zijn voornamelijk het rijcomfort en de bedden belangrijk. Beiden waren geweldig. Ook fijn is de grote opbergruimte achter in de camper. De camper zag er verzorgd en schoon uit. Ook hadden we heel goeie contacten met de verhuurder Ingo. Hij heeft ons heel erg goed geholpen. Super service. Volgend jaar zeker weer .
Beste Ingo,
Harstikke bedankt voor jullie top camper!
Alles zit erbij, wij moesten alleen onze koffers meenemen. Ingo heeft aan mij een perfect uitleg gegeven hoe alles werkt. Het was voor ons ideaal voor een lang weekend naar de camping met de kids zonder alles zelf te moeten aanschaffen. Een echte aanrader voor mensen die niet vaak gaan kamperen maar wel van alle gemakken voorzien willen zijn.
Ingo's camper is netjes onderhouden en heel ruim. Hij rijdt heerlijk en ik heb niet het idee gehad dat je een vrachtwagen aan het besturen bent voor degene die denken…dat is mij te groot. Wij hebben en geweldig tijd gehad en wij kunnen Ingo's camper aan iedereen aanraden. Wij zullen Ingo's camper zeker in de toekomst nog een keer huren.
Bedankt Ingo!
We waren met deze camper op meivakantie in eigen land. Onze eerste vakantie met een camper. En met succes!
Deze camper is van alle gemakken voorzien. Het contact met Ingo was ook heel prettig. Een aanrader dus!
Hallo Allen
Zeer prettige reis gemaakt met de camper van INGO. Top wagen.
Alles erop en eraan. Thanks !
Beste Ingo / Camptoo,

Wij hebben de camper met heel veel plezier gebruikt voor een prachtige vakantie Noorwegen.
Het contact met Ingo en Hedi was ook erg fijn.
We zouden het zeker aan anderen aanraden.

Met vriendelijke groet,
Dirk, Pieternel en David