Volledig ingerichte buscamper (instapklaar)

Fiat Eurocamp 2 | (4 ratings)

Vinkel, Noord-Brabant, Netherlands

About the owner

Owner Mieke

Responds within 1 hours
Responds to 100% of messages
Accepts 100% of requests

Features

Year built:
2005
km's included p/w:
1500 km
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual transmission
Driver licence:
B
Berths:
3
Seats:
4
Seatbelts:
4
Seats while driving:
4

Description

Facilities

Show more Show less

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals allowed
Non-Dutch license allowed
Minimum age: 21 years

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Alternative camper included, Accomodation costs in case of repairs, Insurance for passengers, Transport costs to garage and alternative accommodation and Breakdown service

Deposit

The deposit for this camping vehicle is €1,000. The deposit will be returned to you after the rental period.

4 Ratings

Rijden met de camber was super. Alles wat je kon maar indenken was aanwezig in de camper. De motor is sterk en kan alle bergen aan.
Al is het reeds verouderd model toch heeft ie al zijn waarde en charme behouden. Min punt was dat de bestuurderstoel niet vast bleef zitten tijdens het bochten werk. Wat soms vervelende momenten met zich meebracht. Uiteraard kan dit verholpen worden. Is zeker een camper aan te raden om met zen tweetjes mooie dagen of weken mee te beleven. La loire, Dordorgne, en de pyreneés aangedaan en dit via nationale en kleine wegen. Heerlijk was het.
Wij hebben 17 dagen mogen genieten van de compacte maar zeer complete camper. Goede rij-eigenschappen, goed onderhouden, alles wat je onderweg nodig hebt is aanwezig. Het grote voordeel van deze camper is, dat je 2000 km per week vrij mag reizen. We hebben dan ook een mooie reis gemaakt via Frankrijk naar Catalonië in Noord-Spanje. Daarna dwars door Catalonië en via de Pyreneeën en Frankrijk terug. Contact met eigenaar Mieke (en Cor) verliep erg fijn. Camper zelfs een dag eerder mogen ophalen. Zeer aan te bevelen.

Read more reviews