Super luxury motorhome for a quiet holiday

Dethleffs RT 6844 | Hengelo, Netherlands | (4 reviews)


sleeps 2

2007

Semi-integrated motorhome
from 99 per night
Pick-up from 3:00pm
Drop off 10:00

Fill in dates for exact prices

What happens if I click on "Request reservation"?

Description

Features

Length:
7.07 m
Width:
2.33 m
Height:
2.75 m
Year built:
2007
Weight:
2965 kg
Km free per week:
1500
Engine:
Renault master
Fuel:
Diesel
Berths:
2
Seats:
4
Seatbelts:
4
Seats while driving:
4
Reply %:
75.00%
Response time:
7 hours

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
No children
Snow destinations not allowed
Non-Dutch license allowed
Minimum age: 25 years
Cancellation policy: Medium

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe

Reviews (4)

We mochten van de eigenaar vooraf een keer komen kijken naar de camper. We werden hartelijk ontvangen en kregen uitgebreide info. Op de dag van vertrek zag allers er pico bello. De camper is zeer compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Het is een fijne camper om mee te rijden, voldoende vermogen om de hoogste berg te beklimmen. Ook een prima bed, we hebben er heerlijk op geslapen. Na een mooie vakantie hoefde we de camper pas om 6 uur s,avonds in te leveren. Zo konden we nog een nachtje langer weg blijven. Alles ging in prettig en goed overleg en er was altijd een bakje koffie. Kortom we zijn zeer tevreden over de camper, Karel,en natuurlijk zijn vrouw:)
LEU OET TWENTE, LEUKE LEU :)
Campervakantie was een erg mooie ervaring. Was onze eerste keer en is uitstekend bevallen. De camper was prima, zowel qua uitrusting als motorisch (150 pk). Zeker aan te raden voor gebruik met twee personen.
Erg mooie camper. Helemaal compleet; buiten beddegoed, theedoeken en schoonmaakdoekjes hoef je niets zelf mee te nemen. Goed bereikbare eigenaar voor wat technische vragen onderweg (wij zijn nogal a-technisch :-) ). De vrijheid van een vakantie met een camper is onbetaalbaar. Wel moet de stroom van de binnenaccu toereikend zijn, anders ben je alsnog gebonden aan campings met stroomplekken. Alles was zeer proper en rook fris. Het bed ligt prima. Douche en (draaibaar) toilet aan boord erg prettig. De eigenaren waren erg vriendelijk en betrokken, dat voelde ook goed.
Wij hebben genoten van onze camper vakantie. Onderweg veel zien en kunnen blijven waar het mooi en leuk is hebben we als heel prettig ervaren. De camper van Van Karel is heel comfortabel en goed uitgerust. Het reizen ermee is ons uitstekend bevallen. Karel heeft zeker in het begin steeds even contact met ons gehad om te horen of alles naar wens was, of alles goed werkte en of we nog vragen hadden. Na het inleveren van de camper hebben we nog alles samen na gelopen. Karel en zijn vrouw waren heel benieuwd naar onze ervaringen en de plekken waar we waren geweest. Al met al heel geslaagd!