Ruime camperbus

Fiat DUCATO 14 KAMPEERAUTO | (6 reviews)

Deventer, Overijssel, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Ruben & Marianne

Responds within 2 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 93% of the requests

Features

Length:
6.30 m
Width:
2.00 m
Height:
2.50 m
Year built:
1992
Tare Mass:
2260 kg
Gross Vehicle Mass:
3500 kg
Mileage included:
2500 km
Engine:
Dukato 2.5
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
4
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 25 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Third party incl. fire and theft
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €500. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

6 Reviews

Wij hebben met deze camperbus een heerlijke vakantie gehad. In 6 dagen hebben wij 3 verschillende campings in Frankrijk bezocht. De camperbus is voorzien van alle gemakken en zelfs bij koude temperaturen comfortabel. Hij ligt goed en stevig op de weg. Het is qua motorgeluid in het beginnen even wennen. En doordat er geen stuurbekrachtiging in zit voelt het wat nostalgisch aan. Maar dat vonden wij juist leuk! In de camper zitten alle spullen die je nodig hebt om je zelf te redden. Veel beddengoed en handdoeken. Extra speelgoed voor de kinderen. Ruime hoeveelheid keukenspullen. De luifel is met 5 minuten opgezet/afgebroken. De kussen lagen comfortabel genoeg. Onze kinderen (4 en 7 jaar) vonden het een geweldig leuk avontuur. Zeker voor herhaling vatbaar. Het contact met Ruben en Marianne was ook erg prettig en ze reageerde heel snel op vragen.
Camper heeft een heel net, schoon en praktisch interieur, met een 3e slaapplaats voor persoon tot 1.80.
Een goede prijs voor een camper die ik vooral geschikt vind voor B-wegen, omdat het geluidsnivo in de cabine boven de 80 km/u wat hoog wordt. De uitrusting is zeer ruim en de bagagebak achter de bus prettig om zo ruimte voor je bagage in de bus te houden. Wij hebben de bus met onze 1-jarige gebruikt, die gezellig op de bijrijdersstoel belandde omdat de rolgordel achter de bestuurder te kort was voor officiële bevestiging van het kinderzitje. Voor een weektoer in de Benelux zou ik hem best eens in een warmer seizoen willen meenemen. Najaar geschikt !

Read more reviews