Mercedes Sprinter zoekt avonturiers

Mercedes-Benz 313 CDI | (2 reviews)

Holsbeek, Vlaanderen, Belgium

About your Camptoo host

Your host Anneleen

Responds within 13 hours
Responds to 50% of the messages
Accepts 69% of the requests

Features

Year built:
2006
Mileage included:
1500 km
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
3
Seats:
3
Seatbelts:
3

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals not allowed
Non-Belgian licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Strict

Insurance

Cover
Third party
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

2 Reviews

Anneleen is een heel vriendelijke vrouw, goed, duidelijk en ruim op tijd per sms geïnformeerd geweest over de verhuur. Zowel de beschrijving van de camper als alle andere nodig te weten info waren duidelijk en correct. Wij wilden de ervaring hebben om in een camper te slapen. Deze camper was voor onze doelstelling ideaal. Goede bedden, comfortabel rijden zonder overbodige luxe. De camper heeft de afmetingen van "een grote camionette", niet te lang en niet te breed wat het rijden relaxer maakt. Onze eigen wagen konden we zonder bijbetaling veilig op het terrein bij haar woning achterlaten. Anneleen was bij de afhaling en terugbezorging van de camper niet aanwezig omdat zij zelf op reis was maar haar vader was een prima stand-in!
Wij hebben een korte maar leuke road trip gemaakt met de Mercedes sprinter van Anneleen. De bus is gezellig ingericht, heeft een ruim en comfortabel bed en heeft een extra batterij + omvormer zodat je makkelijk kan overnachten op plaatsen zonder elektriciteit. Wel niet vergeten campingstoeltjes en een tafeltje mee te nemen indien je buiten wil zitten. Wij zouden de camper zo opnieuw huren!