Fond of traveling camper on LPG

Fiat 290 KAMPEERAUTO | Groningen, Netherlands | (11 reviews)


sleeps 4

1991

Alcove motorhome
from 51 per night
Pick-up from 3:00pm
Drop off 10:00

Fill in dates for exact prices

What happens if I click on "Request reservation"?

Description

Features

Length:
5.50 m
Width:
2.25 m
Height:
3.25 m
Year built:
1991
Weight:
2146 kg
Km free per week:
1750
Engine:
2.0 ltr
Fuel:
LPG (Liquified Petrol Gas)
Berths:
4
Seats:
4
Seatbelts:
2
Seats while driving:
Reply %:
100.00%
Response time:
11 hours

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Medium

Insurance

Cover
WA + Beperkt casco
Policy territory
Europe

Reviews (11)

Deze vakantie was onze eerste ervaring met een camper. Het reizen met een camper vonden we een hele leuke ervaring en gaan we zeker weer doen. De camper van Tjerk is 26 jaar oud en heeft veel gebreken (niet motorisch) daarbij is Tjerk niet ingesteld op verhuur aan derden. Dit is zowel te merken aan niet, laat of slecht reageren vragen per e-mail en het gebrek aan instructies in het Nederlands van de camper zelf. Veel van het interieur hangt met ducttape aan elkaar of ontbreekt ook makkelijk vervangbare zaken. Wij gaan zeker weer met een camper op pad maar zeker niet met deze camper.
Een super leuke vakantie gehad. Echt een aanrader! Een groot avontuur. Alles was naar wens en het liep op rolletjes.

Dank Tjerk voor het huren van de camper. Wellicht tot te volgende vakantie!

Groetjes Anne en Nandi
We zijn een weekje op pad geweest. De camper is een redelijk oud beestje maar voldoet nog prima. Hij ziet er, ondanks zijn leeftijd, nog prima uit, rijdt goed en is relatief goedkoop in het rijden (want LPG). Ook is alles aanwezig voor een comfortabele vakantie. We konden zelfs 2 fietsen meenemen (wel hoog tillen en even puzzelen). Tjerk is een sympathieke verhuurder die je snel op weg helpt (even goed opletten dus). Wij hadden een oplader laten liggen en hij heeft er voor gezorgd dat we die weer terugkregen.
Fantastische reis naar Keulen gemaakt met deze camper en we vonden het helemaal geweldig! De camper is mooi schoon en netjes en van alle gemakken voorzien. Gezien de leeftijd van de camper waren wij erg onder de indruk over de staat van de camper. Hij reed prima en op gas rijden heeft ons toch wel erg wat geld bespaard, des te meer over voor de vakantie ;) Tjerk is een erg aardige man die alle tijd nam om ons alles uit te leggen. Ik zal zeker de camper nogmaals huren of aanbevelen gezien de prijs-kwaliteit verhouding. Tjerk en je camper BEDANKT!
Afgelopen week de camper van Tjerk gehuurd. Bij aankomst viel de camper tegen. Toch wel erg oud.
Maar goed de prijs was ook niet hoog. Maar wanneer je een camper huurt, nieuw of oud, verwacht je wel dat alles heel en fris is en goed functioneert. Helaas was dit niet zo. Eigenlijk had ik de camper zo niet moeten accepteren en laten staan. Maar ja onze vakantie was wel al begonnen en regel nog maar even snel wat anders...
Helaas was er erg veel aan de hand met deze camper en dat heeft toch wel een erg negatieve stempel op onze vakantie gedrukt. Ik ga niet alles opnoemen, maar een paar belangrijke zaken wel:
Putlucht in de camper, vooral tijdens begin van de rit. Toilet spoelt volledig over bij 12 volt gebruik. Hierdoor bepaalde voorzieningen niet kunnen gebruiken in de camper. Fietsenrek passen niet 2 volwaardige fietsen op.
Bekleding kapot, blindering rolgordijnen werken niet, richtingaanwijzer links doet het niet. Auto hangt/zakt door naar rechts, waardoor zeer slechte wegligging (onveilig gevoel). Tafelpoot dwarsdoor. En nog een aantal zaken. Ik heb de hele lijst met Tjerk besproken en hem gevraagd alle gebreken op te lossen voordat de volgende er mee weggaat, zodat deze mensen een leukere tijd hebben dan wij. Tjerk is een aardige kerel en nam dit serieus, dus ik denk dat hij er mee aan de slag gaat.
Wij hadden de camper 9 dagen gehuurd en zijn er uiteindelijk maar 5 mee weggeweest door al deze problemen. Hopelijk volgende keer beter en vantevoren eerst checken wat je huurt...
Bert
Fijne camper en Tjerk geeft prima uitleg over hoe de camper werkt. Wil zeker een tweede keer gebruik maken van de camper.
We hebben een heel fijn weekend in deze camper gehad.
Het is wel heel erg wennen qua het rijden maar zodra je het door hebt rij je zo gemakkelijk er mee weg.
Onze honden vonden de camper ook dikke prima!
Tjerk legt alles keurig uit!

Wij komen waarschijnlijk weer terug!
Heerlijk twee weken met de camper door Duitsland getrokken.
Alles - wat wij nodig hadden - zat er in en werkte goed. Tjerk is erg behulpzaam en hartelijk. LPG in Dld geen probleem. Hoewel de camper niet meer de jongste is ziet die er van binnen nog netjes uit.
Hallo Tjerk,

Beetje lastige start gehad, accu die niet goed zat, maar uiteindelijk begonnen we de auto te snappen.
We vonden het leuk om met de camper op stap te zijn.
Het enige wat wij lastig vonden is dat er in frankrijk lastig lpg te krijgen is ( wel op de peage) en omdat we hem niet op benzine konden overzetten maakte dat erg spannend op sommige momenten.

Verder was het voor ons een goede ervaring.
Ondanks het feit dat onze vakantie niet helemaal vlekkeloos verlopen is kan ik een reis met deze camper aan iedereen aanbevelen. Hij is zo compleet en het gemak waarmee je op een camperplaats alles bij de hand hebt is geweldig. Wij zijn op zeer mooie locaties gekomen en konden daar ook blijven slapen gewoon omdat je alles bij je hebt. In een woord GEWELDIG
With the camper Tjerk we had a great holiday,
The first time with a (rented) camper, but it has given birth to very good .
Tjerk is easy going and relaxed landlord.
The camper was very complete and tidy, was ideal reversing camera .