Leuke Hymer B574 2.5 TD camper uit 1998

Fiat b574 | (2 reviews)

Haarlem, Noord-Holland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Brian

Responds within 3 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 83% of the requests

Features

Length:
6.25 m
Width:
2.30 m
Height:
2.50 m
Year built:
1998
Tare Mass:
2650 kg
Gross Vehicle Mass:
3200 kg
Mileage included:
1750 km
Engine:
2.5 TD
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
4
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 30 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

2 Reviews

Mijn vakantie met Brians camper was eigenlijk meer een weekemdje weg, kort maar krachtig. Heerlijk gekampeerd, de camper was heel compleet met verduisteringsluiken om het 's nachts goed donker te krijgen en een uitdraaibare luifel. Brian gaat verder heel relaxed om met afspraken. Het rijden met zo'n groot voertuig ging na even wennen in de stad eigenlijk vanzelf. We hadden een erg warm weekend (meer dan 30 graden) en dan geeft rijden met alle ramen open op de snelweg uiteraard wel veel lawaai. Maar beslist een aanrader, deze Hymer.
Een vakantie met deze camper is een aanrader! Heerlijk gereden op en neer naar Belgie, met een kruissnelheid van ca. 100 km/uur (kan sneller, hoeft niet). De camper is echt van alle gemakken voorzien en overal is aan gedacht. Mocht er iets missen, weet ik zeker dat Brian dat de volgende rit heeft rechtgezet.
Brian reageert vrijwel direct op berichten en is gemakkelijk bereikbaar en bereid om te helpen. De instructie van de camper was kort, maar krachtig. Dat kwam mede omdat er al ervaring was met het rijden in een camper, maar anders weet ik zeker dat op alle vragen antwoorden te krijgen zijn!

Wij hebben erg genoten en gaan graag nog een keer er op uit!