Hymer nette (Coronaproof!) compacte 6m familiecamper | 5p | sterke motor | st...

Hymer C524 | (2 ratings)

Maarssen, Utrecht, Netherlands

About the owner

Owner Janneke

Responds within 3 hours
Responds to 100% of messages
Accepts 40% of requests

Features

Length:
604.00 m
Width:
2.30 m
Height:
3.10 m
Year built:
2005
Tare weight:
2930 kg
Max. weight motorhome:
3500 kg
Free mileage:
Unlimited
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual transmission
Driver licence:
B
Berths:
6
Seats:
5
Seatbelts:
5
Seats while driving:
5

Description

Facilities

Show more Show less

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch license compulsory
Minimum age: 23 years

2 Ratings

Wij hebben een prachtige trip door Denemarken gehad met de camper van Janneke en Martijn. Met twee kleine kids was het prima te doen in deze compacte maar goed ingedeelde camper.
De camper zelf rijdt prima en je hebt niet het gevoel dat je in een groot, log ding zit. De airco in de camper was deze zomer echt een uitkomst! Wel merk je bij wat kleinere onderdelen van de camper dat hij uit 2005 komt, maar dit was nauwelijks storend.
Janneke en Martijn zijn prettig in het contact, namen de tijd om de camper uit te leggen en ze waren nieuwsgierig naar onze belevenissen. Al met al dus goede verhuurders.
Wij zijn met zijn 2-en een heerlijk weekend weggeweest met deze heel ruime camper. Helemaal met twee personen. En dat was heel prettig. Niet alleen de verhuur en de begeleiding, maar ook de camper zelf. Rijdt prettig, goed verzorgd en allerlei gemakken binnen handbereik. En het mooie is natuurlijk: je kan hem overal kwijt. In ons geval : tijdens mooie dagen, heerlijk aan het water in het groen.
Janneke en Martijn zijn heel prettige verhuurders. En als we er weer eens op uit willen, laten we ons hier zeker weer horen!