Great camper for unforgettable moments!

Ford 2003 | (5 reviews)

Heemstede, Noord-Holland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Isabel

Responds within 6 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 75% of the requests

Features

Height:
2.60 m
Year built:
2019
Mileage included:
1750 km
Engine:
2.0 Tdci
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
2
Seats:
2
Seatbelts:
2

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

5 Reviews

Wij hebben een heerlijke tijd gehad met de camper van Isabel. Van buiten misschien niet de mooiste, maar van binnen is de camper super knus met een heerlijk bed. De camper is van alle gemakken voorzien en is duidelijk met veel liefde afgewerkt. Met accessoires zoals een hangmat en bbq is het ook prima chillen naast de camper. De camper rijdt heel soepel en was een trouwe reisgenoot naar de Champagne streek.
We hebben een fantastische vakantie gehad met deze camper. De auto zelf is wat ouder, maar binnen is alles nieuw zelf gebouwd. Handig opgezet voor koken en 's avonds heel knus met lichtjes om het bed en dimlichten in het plafond. Binnen kan je alleen voorin of op het bed zitten, maar daardoor zijn we lekker veel buiten geweest (in de regen onder een scherm, er zijn stoeltjes en tafeltjes). Kortom: een goede combinatie van gemak en campeergevoel. Qua sfeer echt top!
Het was af en toe worstelen met de koppeling, maar verder rijdt de transit prima. Isabel reageert altijd snel en zij en Aurimas zijn vriendelijk, behulpzaam en easy-going.

Read more reviews