Mooie zelf omgebouwde T4

Volkswagen Fremantle | (2 reviews)

West, Utrecht, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Pieter

Responds within 12 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 69% of the requests

Features

Length:
4.71 m
Width:
1.84 m
Height:
1.94 m
Year built:
2002
Tare Mass:
1831 kg
Gross Vehicle Mass:
2700 kg
Mileage included:
1500 km
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
2
Seats:
5
Seatbelts:
5

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 19 years
Cancellation policy: Strict

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Accommodation following an accident, Passenger insurance, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

2 Reviews

Vier dagen mee naar een festival geweest en was perfect! Prima slapen met 2 personen en alles is aanwezig. Pieter legt alles goed uit bij de overdracht en is flexibel met de ophaal- en inlevertijden. Kortom, helemaal goed.
We hebben een hele mooie reis door Frankrijk en Spanje gehad met het camperbusje van Pieter. Het busje is van alle gemakken voorzien. We vonden het erg prettig dat we dankzij de tweede accu en de zonnepanelen op het dak de koelbox en verlichting konden blijven gebruiken zonder op walstroom te zijn aangesloten. Het busje rijdt makkelijk door de bergen en je bent in een handomdraai geïnstalleerd op je overnachtingsplek door de slaapbank neer te klappen. Pieter is een flexibele verhuurder waardoor we de bus iets eerder konden ophalen (en terugbrengen) dan in eerste instantie gepland.