Nieuwe, luxe en comfortabele Adria camper 2P Automaat

Adria CORAL S 600SL automaat | (6 reviews)

Boxtel, Noord-Brabant, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Johan

Accepts 71% of the requests

Features

Length:
7.04 m
Width:
2.30 m
Height:
2.76 m
Year built:
2015
Tare Mass:
2817 kg
Gross Vehicle Mass:
3500 kg
Km free:
1500
Engine:
Ducato 150 Multijet
Fuel:
Diesel
Transmission:
Automatic
Driver licence:
B
Berths:
2
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
No children
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 25 years
Cancellation policy: Strikt

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Included
Towing costs
replacement camper included
Accommodation following an accident
Towing costs and alternative accommodation (after an accident)
roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond.

6 Reviews

Wij zijn vier weken met de camper naar Noorwegen geweest in mei 2018. DE camper is ons goed bevallen. Zeer complete inventaris, fijne bedden (opgemaakt toen we de camper ophaalden). Alles om te koken zit erin, stoelen en een tafel, een goed lang eletro snoer, prima handdoeken enzovoort, enzovoort .De automaat rijdt erg comfortable ook in de bergen en handig als je door de smalle wegen van Noorwegen rijdt, kan je aandacht naar het sturen gaan. Met de koude nachten was de kachel, die we geprogrammeerd om 7 uur aan lieten gaan erg fijn. De verhuurder, Johan, geeft veel aandacht en zorgt er voor dat alles naar wens is. Als we nog een keer met de een camper weg gaan zullen we zeker weer bij Johan huren.
Vanaf het moment van huren heeft Johan ervoor gezorgd dat wij alle informatie kregen om goed voorbereid op pad te gaan, inclusief uitgebreide en persoonlijke instructies bij het ophalen van de camper. Hierdoor voelden wij ons al snel vertrouwd met de camper en kon het genieten vrijwel gelijk beginnen. De camper zelf is van alle gemakken voorzien, zoals verwarming, douche, wc en oven, om, zelfs onder de soms barre omstandigheden die wij hadden onderweg waarbij naar buiten gaan niet echt een optie was, je toch comfortabel te voelen. De automaat maakt de camper makkelijk en fijn te rijden en is een grote plus. Al met al een echte aanrader voor mensen die met z'n tweeën een comfortabele road trip willen maken.

Read more reviews