Vrijheid, blijheid

Fiat Tandy Plus | (6 reviews)

Middelburg, Netherlands

Features

Length:
6.80 m
Width:
2.30 m
Height:
2.90 m
Year built:
2005
Weight:
2920 kg
Km free:
1750
Engine:
Ducato 2.8
Fuel:
Diesel
Berths:
2
Seats:
5
Seatbelts:
4

Description

About the owner

Owner Geen

Accepts 82% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
No children
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 30 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + Beperkt casco
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (6)

Het contact met de verhuurders was erg vriendelijk, betrouwbaar en aangenaam. Het is een nette camper, waar je veel plezier mee kunt beleven. We hebben 1400 km zonder enkele problemen gereden. Het is geen camper om mee te jakkeren, maar zoals de vakantie bedoeld is, om mee te onthaasten.
Als doorgewinterde tentkampeerders hebben we dit jaar voor een campervakantie gekozen. We hadden er hoge verwachtingen van, en die zijn allemaal overtroffen! De vrijheid om met de camper heen te rijden, te stoppen en te kamperen zo lang of kort je wilt, is verslavend! Goed, we hadden pech met de versnellingsbak, maar dat is door Camptoo fantastisch opgelost. Als kampeerder moet je dan ook niet gaan zitten kniezen, maar je maakt van de nood een deugd. We hebben Noorwegen ten zuiden van Trondheim doorkruist en zijn onder de indruk van de uitbundige en ruige natuur. Een pronkstuk in de schepping, waarvoor alle lof aan de Schepper. Noorwegen biedt goede voorzieningen voor camperaars, waarbij enige voorbereiding en goede toerusting wel is gewenst. Kortom, het was een uitdagende en overweldigende ervaring, waar we met veel plezier op terug zullen kijken!
Wij zijn 2 weken met de camper op stap geweest. Van de Ardennen via de Moezel en Luxemburg weer terug naar Nederland. De camper voldeed prima voor ons. Het contact met Geen en Anneke was ook prima.
Bij Geen in Middelburg deze leuke alkoof camper gehuurd en deze gebruikt voor de Roparun. De camper rijd niet hard (90 - 100) maar dat is totaal geen probleem. De eigenaar is bijzonder vriendelijk, behulpzaam en totaal niet moeilijk.
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad met deze camper. Ondanks de steile (tot 14%) beklimmingen en de relatief kleine motor (1.9 td) hebben we ontspannen onze reis van bijna 2.000 km in Schotland gemaakt. We hebben prima uitleg gekregen over het gebruik van de camper. Helaas hebben wij een kleie schade gereden door een onvoorzichtige tegenligger. De verhuurder ging hier heel relaxed mee om en eea wordt afgewikket via het eigen risico welke wij verzekerd hebben. Een.fijne camper!
De Camper was prima in orde, Alles zat er op en aan. We hadden niets extras nodig. Goede en vriendelijke verhuurders.