T5 California Buscamper

Volkswagen T5 California | (5 reviews)

Klaaswaal, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Andries En Suzanne

Accepts 64% of the requests

Features

Year built:
2010
Weight:
2460 kg
Km free:
1250
Fuel:
Diesel
Berths:
4
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

5 Reviews

Op vakantie naar Engeland met m'n zoon. Het idee was met een tent te gaan, toen ik mij realiseerde dat het wellicht wat regenachtig en koud kan zijn. Misschien is een tent niet het beste idee, dus op zoek naar een VW camper. Maar hoe? Camptoo had ik nog nooit van gehoord. Maar er stond een erg nette T5 met een goede recensie. En alles wat er stond kwam uit. Suzanne en Andries zijn erg aardige mensen, nemen de tijd en reageren snel. De Camper is werkelijk op en top in orde. Je kan aan alles zien dat zij er zuinig op zijn. Ik voelde mij werkelijk wat schuldig dat ik de camper een stukje door de modder moest sturen. Als niet kampeerder werd ik op alle luxe bediend. Een standkachel als het te koud werd, heerlijke stoelen om op te zitten en de camper rijdt als een moderne auto. Bijkomend voordeel is dat Suzanne en Andries richting het zuiden wonen, dus hoefde wij niet om te rijden richting de Eurotunnel. Wij hebben een top weekend gehad eentje om nooit te vergeten. En ja ik ga de camper zeker nog een keer gebruiken.

Advies voor huurders: Kijk een youtube film over het gebruik en je weet eigenlijk alles. Het bespaart je later tijd. Dat VW de camper als 4 persoons betitelt, is wat optimistisch. Het kan, maar dan zit je wel een beetje met de baggage. Een extra tent is dan wel een advies.

Suzanne en Andries dank voor deze super ervaring!
Wilde altijd al een keer met de camper type T5 een trip maken,
Suzanne en Adries zijn erg vriendelijk en na een korte uitleg ging ik met mijn zoon op pad, een zeer geslaagde trip en de camper is top.... zeker aan te bevelen

Read more reviews