T5 California Buscamper

Volkswagen T5 California | (5 reviews)

Klaaswaal, Netherlands

Features

Year built:
2010
Weight:
2460 kg
Km free:
1250
Fuel:
Diesel
Berths:
4
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

About the owner

Owner Andries En Suzanne

Responds within 7 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 64% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (5)

Op vakantie naar Engeland met m'n zoon. Het idee was met een tent te gaan, toen ik mij realiseerde dat het wellicht wat regenachtig en koud kan zijn. Misschien is een tent niet het beste idee, dus op zoek naar een VW camper. Maar hoe? Camptoo had ik nog nooit van gehoord. Maar er stond een erg nette T5 met een goede recensie. En alles wat er stond kwam uit. Suzanne en Andries zijn erg aardige mensen, nemen de tijd en reageren snel. De Camper is werkelijk op en top in orde. Je kan aan alles zien dat zij er zuinig op zijn. Ik voelde mij werkelijk wat schuldig dat ik de camper een stukje door de modder moest sturen. Als niet kampeerder werd ik op alle luxe bediend. Een standkachel als het te koud werd, heerlijke stoelen om op te zitten en de camper rijdt als een moderne auto. Bijkomend voordeel is dat Suzanne en Andries richting het zuiden wonen, dus hoefde wij niet om te rijden richting de Eurotunnel. Wij hebben een top weekend gehad eentje om nooit te vergeten. En ja ik ga de camper zeker nog een keer gebruiken.

Advies voor huurders: Kijk een youtube film over het gebruik en je weet eigenlijk alles. Het bespaart je later tijd. Dat VW de camper als 4 persoons betitelt, is wat optimistisch. Het kan, maar dan zit je wel een beetje met de baggage. Een extra tent is dan wel een advies.

Suzanne en Andries dank voor deze super ervaring!
Wilde altijd al een keer met de camper type T5 een trip maken,
Suzanne en Adries zijn erg vriendelijk en na een korte uitleg ging ik met mijn zoon op pad, een zeer geslaagde trip en de camper is top.... zeker aan te bevelen
Het reizen met de T5 California camperbus van Andries en Suzanne is ons erg goed bevallen. Nadat Camptoo de gegevens van hen had vrijgegeven hebben wij contact met hen opgenomen om de camperbus ruim voor vertrek te mogen bekijken. De ontvangst was hartelijk, er werd alle tijd voor ons genomen om de vragen die wij hadden te beantwoorden. Vooraf hadden wij op internet een instructievideo bekeken hoe alles aan de bus van binnen en van buiten werkt en dat kunnen wij iedereen aanbevelen want dit bespaart huurder en verhuurder veel tijd. Ons werd het maken van een proefrit aangeboden en daarvan hebben wij graag gebruik gemaakt.

Bij het ophalen van de camperbus stond deze keurig schoon voor ons klaar. Wij hebben er voor gekozen om ter plekke onze bagage over te laden van onze personenauto in de camperbus. Handiger is natuurlijk de camper eerst op te halen en deze thuis in te pakken.

Aankomen en vertrekken op overnachtingsplaatsen kost niet veel tijd. Wij kookten niet in de auto zelf maar op een los kooktoestel buiten onder de luifel. Dit is wel zo gezellig. De camperbus heeft een diepe koelbox die zowel op 12 Volt als 220 Volt heel goed zijn werk doet. De camperbus ziet er van binnen erg netjes uit, Andries en Suzanne zijn er zuinig op en onderhouden de auto goed.

Deze camperbus huren kunnen wij iedereen aanraden. Dit is een prachtige zeer complete camperbus met een zeer sterke motor. Alleen al er rijden is een feest, ermee op vakantie gaan is een mooie ervaring. Hoewel deze camperbus qua luxe mijlenver af staat van de eerste VW camperbussen uit de jaren vijfig en zestig is de beleving ongekend. Vrijheid, blijheid en soms een beetje een hippiegevoel. Met dank aan de trotse eigenaren Andries en Suzanne die dit mogelijk hebben gemaakt.

Met vriendelijke vakantiegroeten,

Rob en Hanneke
De verhuurders waren zeer aardig en flexibel. Wij hebben erg genoten van een heerlijk weekend met hun camper. De uitrusting is zeer compleet, en de camper ziet er netjes uit. Het contact verliep heel gemakkelijk en vriendelijk. Wij kunnen deze verhuurder van harte aanbevelen!
Duidelijk en makkelijk contact gehad met de verhuurders. Snelle reactieop vragen. Goed aangegeven waar we zelf voor moeten zorgen zoals beddengoed en ontbreken van koffieapparaat.
Prettige nieuw uitziende buscamper, compleet ingericht die zeer geschikt is om met 2 personen op pad te gaan, te parkeren en in te overnachten op een camping.