Snelle camper met 2 vaste slaapplaatsen

Bürstner Burstner nexxo | (3 reviews)

Wichmond, Gelderland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Wim

Responds within 7 hours
Responds to 90% of the messages
Accepts 69% of the requests

Features

Length:
6.60 m
Width:
2.45 m
Height:
3.00 m
Year built:
2011
Tare Mass:
2845 kg
Gross Vehicle Mass:
3500 kg
Km free:
1750
Engine:
ducato 130 mulitjet
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
4
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
Third party liability + Comprehensive insurance
Policy territory
Europe
Included
Replacement camper , Roadside assistance with replacement vehicle and Passenger insurance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond to €250.

3 Reviews

Beste Wim ,wij zijn 11 dagen met de camper weg geweest en we hebben een onvergetelijke vakantie gehad met de camper .We zijn in Oostenrijk en zuid Duitsland geweest en hebben mooie routes door de bergen gemaakt wat voor deze camper gemakkelijk te doen was daar hij over voldoende vermogen beschikt.Kortom een geweldige ervaring die zeer zeker voor herhaling vatbaar is. Het bespreken via camptoo was snel en duidelijk . En het contact met Wim was zeer goed en persoonlijk.
Groetjes Remy en Pascalle
Van 27 augustus tot 3 september 2018 huurden wij deze camper via Wim. We wilden graag voordat wij tot aanschaf van een eigen camper overgaan een wat nieuwer model uitproberen. De camper voldeed aan onze wensen én huisdieren waren welkom. Onze hond Cees reisde dus gezellig mee. We zijn naar Rügen aan de Oostzeekust van Duitsland gereden, toch een goede 650km ver. Cas wilde graag opschieten, dus we overnachtten eerst in De Lutte om de mogelijkheden van de camper goed te bekijken en de volgende dag zijn we tot Warnemunde gereden via de Autobahn. De camper bleek heerlijk te rijden, cruisecontrol, goed geveerd en met voldoende pit om indien nodig even gas bij te geven. Rustig en weinig geluid in de camper tijdens het rijden, wat Cees wel zo fijn vindt. Prima camper om mee op stap te zijn, goed bed, ruime douche, keuken prima. We hebben hele fijne dagen gehad, ondanks het slechte weer. De luifel hebben we niet uitgehad, hadden daar eigenlijk ook te weinig tijd voor. Wij vonden zelf de garage aan de kleine kant en willen liever aparte bedden, dus we zoeken nog even door. De verhuur via Wim liep goed, bij afhalen gezellig een kopje koffie en een korte uitleg, bij terug brengen liep het helaas wat stroef. De camper bleek al dezelfde middag verhuurd ipv de dag erop dus we kwamen om 12 uur aan zoals afgesproken (tussen 10 en 12 uur) en toen was het stressen, want we zouden zelf schoonmaken. In ieder geval hebben wij de camper blinkend schoon ingeleverd en samen met Wim ook de buitenkant gedaan. Helaas zat er nu geen kopje koffie voor ons in....

Read more reviews