Snelle camper met 2 vaste slaapplaatsen

Bürstner Burstner nexxo | (9 reviews)

Wichmond, Gelderland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Wim

Responds within 5 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 94% of the requests

Features

Length:
6.60 m
Width:
2.45 m
Height:
3.00 m
Year built:
2011
Tare Mass:
2845 kg
Gross Vehicle Mass:
3500 kg
Mileage included:
1750 km
Engine:
ducato 130 mulitjet
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
2
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Accommodation following an accident, Passenger insurance, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

9 Reviews

We hebben een rondreis van 3 weken door Zuid-West Noorwegen gemaakt met de camper van Wim. Het was onze 2e camperreis en de camper is ons uitstekend bevallen. Indeling voor 2 personen prima, alles wat je nodig hebt is aanwezig, een paar dagen zonder stroom staan is geen enkel probleem. Bovendien is het makkelijk rijden met deze camper door de bescheiden afmetingen, met name doordat hij niet te hoog is. Motor heeft voldoende vermogen en de cruisecontrol is, zeker als je het gewend bent, een heerlijk accessoire. Het contact met Wim verliep prettig, het was fijn dat we de camper wat vroeger op konden halen en ook de afwikkeling van alles verliep top! Kortom: het was fijn zaken doen met Wim en we zouden zo weer met deze camper op pad gaan.
Geweldig genoten!

Wij zijn een week met zijn tweeën op pad geweest met de camper naar de vogezen en zwartewoud.
Zeer nette en keurig verzorgde Burstner Nexxo T660 opbouw op een Fiat Ducato 2.3 multijet 130pk. Prima geschikt voor een snelle snelweg speurt en daarna weer toeren door de steilste bergwegen. Helaas hadden wij niet het mooiste weer. Maar de camper was van alle gemakken voorzien en bied veel comfort en ruimte. (voor twee) Voorzien van zeer ruime koelvries combi, ring- verwarming en warmwater voor douch en keuken op gas en 220v. Kortweg een mooie belevenis voor ons eerste contakt met het camperleven.

Read more reviews