TRIGANO Chausson camper from 2004 TRIGANO Chausson camper from 2004 TRIGANO Chausson camper from 2004 TRIGANO Chausson camper from 2004 TRIGANO Chausson camper from 2004 TRIGANO Chausson camper from 2004 TRIGANO Chausson camper from 2004 TRIGANO Chausson camper from 2004 TRIGANO Chausson camper from 2004 TRIGANO Chausson camper from 2004 TRIGANO Chausson camper from 2004 TRIGANO Chausson camper from 2004 TRIGANO Chausson camper from 2004

Mooi Compacte gezinscamper

TRIGANO Chausson | Wichmond, Netherlands | (3 reviews)


sleeps 4

2004

Bus camper
from 92 per night
Pick-up from 3:00pm
Drop off 10:00

Fill in dates for exact prices

Total

What happens if I click on "Request reservation"?

Do you like what you see? Book fast:
163 persons viewed Wim's camper
in the past two weeks

Description

Features

Length:
5.97 m
Width:
2.10 m
Height:
3.00 m
Year built:
2004
Weight:
2847 kg
Km free per week:
1750
Engine:
ducato 2.8 tdj
Fuel:
Diesel
Berths:
4
Seats:
4
Seatbelts:
4
Seats while driving:
4
Reply %:
100.00%
Response time:
1 hours

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch license compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Flexible

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe

Reviews (3)

Wij hebben de camper voor 2 weken gehuurd om eens uit te proberen hoe het is om met een camper op vakantie te gaan.
Wim neemt uitgebreid de tijd om alles uit te leggen als je de camper komt halen en ook als je de camper weer terug brengt. Reageert heel snel als je mailt met vragen. Prima service.
De camper is prima, Rijdt goed. As je wil kan je 125 rijden maar met een snelheid van rond de 100 km/uur is het goed rijden.
Er waren een aantal kleinigheden in de camper kapot maar ik neem aan dat WIm dat inmiddels gerepareerd heeft (normale dingen die kapot gaan met een camper van die leeftijd).
Het huren van een camper was voor ons een kwestie van 'eens uitproberen'. Een ideaal vervoermiddel als je vooral veel wilt trekken. En met deze Fiat Ducato 2.8 Diesel kun je prima meekomen in het verkeer. Een soepele sterke probleemloze motor. De camper werd door ons als eerste huurders voor een langere periode uitgebreid getest. Daardoor kwamen er een paar kleine ongemakken aan het licht, maar ik ga er vanuit dat de eigenaar die allemaal direct na terugkomst verholpen heeft. Het contact met de eigenaar was prima, op whatsapp berichtjes werd snel gereageerd. De camper is zeer compleet en veilig, maar niet superluxe. Hij heeft geen airco.
Wim en zijn vrouw nemen uitgebreid de tijd om alles toe te lichten. Er wordt snel gereageerd op berichten en flexibele instelling als verhuurder. Camper is van alle gemakken voorzien en alles werkte ook naar behoren. We hebben erg genoten van deze camper en is voorherhaling vatbaar!

How it works

Similar campers