TRIGANO Chausson camper from 2004 TRIGANO Chausson camper from 2004 TRIGANO Chausson camper from 2004 TRIGANO Chausson camper from 2004 TRIGANO Chausson camper from 2004 TRIGANO Chausson camper from 2004 TRIGANO Chausson camper from 2004 TRIGANO Chausson camper from 2004 TRIGANO Chausson camper from 2004 TRIGANO Chausson camper from 2004 TRIGANO Chausson camper from 2004 TRIGANO Chausson camper from 2004 TRIGANO Chausson camper from 2004

Mooi Compacte gezinscamper

TRIGANO Chausson | Wichmond, Netherlands | (4 reviews)


sleeps 4

2004

Bus camper
from 92 per night
Pick-up from 3:00pm
Drop off 10:00

Fill in dates for exact prices

Total

What happens if I click on "Request reservation"?

Description

Features

Length:
5.97 m
Width:
2.10 m
Height:
3.00 m
Year built:
2004
Weight:
2847 kg
Km free per week:
1750
Engine:
ducato 2.8 tdj
Fuel:
Diesel
Berths:
4
Seats:
4
Seatbelts:
4
Seats while driving:
4
Reply %:
85.71%
Response time:
5 hours

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch license compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Flexible

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe

Reviews (4)

Net zoals de mensen eerder hebben beschreven gingen ook wij voor het eerst op pad met een camper. We zijn naar Zuid Frankrijk gereden. Camper is goed bevallen, rijd net als een grote bus. Rijd vlot, maar nadat je een tank hebt weg gereden met 110/120 ga je toch weer spontaan 90/100 rijden en dat is ook prima want je hebt vakantie. Dan rijd hij 1 op 8 en als je wil kun je met gemak een vrachtwagen inhalen. Camper is goed uitgerust en schoon, inderdaad basic maar alles is aanwezig (bijvoorbeeld buiten zitje erbij). Vriendelijke mensen, ze nemen de tijd om alles uit te leggen. Ook als je terug komt kun je daar op het terrein gewoon alles rustig uitpakken en bij hun schoonmaken. Toilet legen en vuil water kan in Vierakkers naast Wichmond bij een camper bedrijf / camper plaats waar we netjes werden ontvangen en de beste man een kleine vergoeding daarvoor gegeven. Tevens kun je bij Wim je auto achter gesloten deuren kwijt. Ook als je onderweg toch nog vragen hebt beantwoord Wim ze netjes. Terwijl veel ook al netjes op een paar A4tjes staat. Ik vond het perfect met de koters, wij zijn wel aangestoken door het campervirus!
Wij hebben de camper voor 2 weken gehuurd om eens uit te proberen hoe het is om met een camper op vakantie te gaan.
Wim neemt uitgebreid de tijd om alles uit te leggen als je de camper komt halen en ook als je de camper weer terug brengt. Reageert heel snel als je mailt met vragen. Prima service.
De camper is prima, Rijdt goed. As je wil kan je 125 rijden maar met een snelheid van rond de 100 km/uur is het goed rijden.
Er waren een aantal kleinigheden in de camper kapot maar ik neem aan dat WIm dat inmiddels gerepareerd heeft (normale dingen die kapot gaan met een camper van die leeftijd).
Het huren van een camper was voor ons een kwestie van 'eens uitproberen'. Een ideaal vervoermiddel als je vooral veel wilt trekken. En met deze Fiat Ducato 2.8 Diesel kun je prima meekomen in het verkeer. Een soepele sterke probleemloze motor. De camper werd door ons als eerste huurders voor een langere periode uitgebreid getest. Daardoor kwamen er een paar kleine ongemakken aan het licht, maar ik ga er vanuit dat de eigenaar die allemaal direct na terugkomst verholpen heeft. Het contact met de eigenaar was prima, op whatsapp berichtjes werd snel gereageerd. De camper is zeer compleet en veilig, maar niet superluxe. Hij heeft geen airco.
Wim en zijn vrouw nemen uitgebreid de tijd om alles toe te lichten. Er wordt snel gereageerd op berichten en flexibele instelling als verhuurder. Camper is van alle gemakken voorzien en alles werkte ook naar behoren. We hebben erg genoten van deze camper en is voorherhaling vatbaar!

How it works

Similar campers