Mooi Compacte gezinscamper

Trigano Chausson | (10 reviews)

Wichmond, Gelderland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Wim

Responds within 6 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 93% of the requests

Features

Length:
5.97 m
Width:
2.10 m
Height:
3.00 m
Year built:
2004
Tare Mass:
2847 kg
Gross Vehicle Mass:
3400 kg
Mileage included:
1750 km
Engine:
ducato 2.8 tdj
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
4
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Flexible

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Accommodation following an accident and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

10 Reviews

We hebben de camper van Wim uitgekozen omdat deze 4 vaste slaapplaatsen heeft, elke keer een dinette ombouwen om te kunnen slapen hebben we een hekel aan. De reis ging met drie personen via Denemarken naar Zweden.

De camper is daarbij uitstekend bevallen. Hij rijdt erg lekker en gemakkelijk, en heeft vermogen genoeg om te klimmen of even snel in te halen. Bij kruissnelheden van 70-90 op secundaire wegen loopt hij 1 op 8,5, hou je 100 op de snelweg aan zit je aan 1 op 7, wil je doorrijden met 110 km/h in heuvelachtig gebied met zijwind erbij loopt dat op naar 1:6.

We hebben wat kleinere technische probleempjes gehad onderweg, de camper heeft nu eenmaal zijn leeftijd. Wim heeft daarbij zijn best gedaan dingen telefonisch op te lossen, en was goed bereikbaar. Gelukkig waren het kleine dingen (ventilator, koelkast haperde op gas, verwarming startte met moeite), het heeft ons zeker de vakantiepret niet bedorven!

We kunnen deze camper zondermeer aanraden. Inderdaad compact, maar alles wat je nodig hebt is aanwezig, en niet onbelangrijk: de bedden slapen prima!

Familie Verkuijl.
We hebben een paar heerlijke dagen gehad met de camper van Wim. De camper rijdt fijn, is compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. De communicatie met Wim was prettig. Kortom, deze camper is een aanrader om te huren!

Read more reviews