Beleef de herfst met Camper Pioneer!

Volkswagen CRAFTER | (3 reviews)

Bergambacht, Zuid-Holland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Wander & Wendy

Responds within 10 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 92% of the requests

Features

Year built:
2009
Mileage included:
1500 km
Fuel:
Diesel
Transmission:
Automatic
Driver licence:
B
Berths:
6
Seats:
8
Seatbelts:
7

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Strict

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Replacement camper included, Accommodation following an accident, Passenger insurance, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond to €350.

3 Reviews

Weekend naar de Veluwe geweest met de camper van Wander & Wendy. Super leuke en vriendelijke mensen. Mooie, zelf met oog voor detail omgebouwde Crafter bus met alles wat je nodig hebt. Prima voor 4 (lange) personen. Rijd eenvoudig door automaat en achteruitrijcamera.
Wij hebben erg genoten van de Pioneercamper, waarmee we samen met onze hond Bente een weekje in België verbleven. Het contact met Wander en Wendy verliep erg goed en Wander was op de afgeproken tijd op de afgesproken plek, waar de camper ons al op stond te wachten. Een leuk welkomstmandje stond al klaar in de camper. We hadden lekker schoon beddegoed en keuken- en theedoek en verder alles wat we nodig hadden, zoals genoeg serviesgoed, een lekker kacheltje, want de eerste dag was het nog wat frisjes en lekkere stoelen voor buiten. Het keukenblok was lekker ruim en als de zijdeur(en) openstaan kook je bijna in de buitenlucht. Alles was perfect in orde en een pluim voor Wander en Wendy die in 7 maanden van deze "bouwbus" een mooi camperpaleisje hebben gemaakt. Misschien wel een tip: Maak wat meer opbergruimte aan de zijwand van de bus. Verder helemaal top!

Read more reviews