Fiat Burstner 2.5 TDI 6 persoons

Fiat 230 | (6 reviews)

Amsterdam, Netherlands

Features

Year built:
1995
Weight:
3010 kg
Km free:
1500
Fuel:
Diesel
Berths:
6
Seats:
8
Seatbelts:
6

Description

About the owner

Owner Marcel

Responds within 15 hours
Responds to 71% of the messages
Accepts 27% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (6)

Ik heb een leuk uitje gehad met de camper van Marcel. Bij het vertrek heeft Marcel een goede uitleg gegeven van hoe in de camper alles werkt waardoor ik onderweg en op de camping niet voor verrassingen kwam te staan. Alle technische installaties deden het prima, vooral dat de verwarming de camper snel verwarmde was in deze tijd van het jaar erg prettig. Verder was de camper van alle gemakken voorzien, alles wat je nodig hebt om te kamperen was aanwezig, we hebben alleen slaapzakken meegenomen, voor de rest was echt alles in de camper aanwezig. Wij waren maar een weekend met de camper op stap en zeker voor een kort uitje is een camper erg handig, er gaat geen tijd verloren aan tent opzetten en afbreken, je komt aan op camping, luifel uitrollen en genieten maar! Voor herhaling vatbaar, zeker met deze camper!
Wat een mooie eerste camperervaring!! Veel ruimte, erg schoon en alles aanwezig wat je maar nodig hebt. Ook het contact verliep heel pretttig en relaxed. Zeker voor herhaling vatbaar ...
Wij hebben een fantastische vakantie gehad. De camper is geweldig. We zijn met zijn vieren (dochters 10 en 11) en dan is een zespersoons camper wel heel prettig. Je kunt de twee slaapplekken achterin en in de alkoof intact laten en eet in het midden. Alles wat je nodig hebt is aanwezig en mag je gebruiken. Marcel is super vriendelijk en neemt de tijd om dingen goed uit te leggen. Heel prettig! Wij hebben af en toe op campings gestaan en af en toe op camperplaatsen. Die zijn vaak midden in een dorp of op loopafstand dus dat is heel relaxed. Daar sta je dan soms met een paar andere campers en één keer was er een parking met wel twintig plekken. Het was heel veilig. Nb je moet niet langs doorgaande wegen gaan staan. Verder hadden we wel onze fietsen mee. We zijn in twee weken in Normandië, Bretagne en aan de Loire geweest. Het voordeel van een camper is dat je niets hoeft te plannen. Waar het leuk is blijf je en is het minder of heb je slecht weer dan trek je verder. Verder rijd je circa 100 km per uur. Dus geen gestress met 130 km/u over de snelweg. Wij zijn over Bergen op zoom richting Antwerpen gegaan en dat was een hele relaxte weg zonder betonplaten... Verder kunnen de kinderen onderweg spelletjes doen ed aan tafel. Wij zijn zo enthousiast geworden dat we het liefste zelf een camper zouden willen maar zolang het nog niet zover is huren wij met plezier die van Marcel!
Hoi Marcel,
Je hebt een hele fijne ruime camper die voorzien is van alle gemakken. wij hebben er heel veel plezier in en mee gehad. Ik zou hem zo weer een keer huren.
Het is ons super goed bevallen! De camper is compleet en netjes verzorgd, het contact met Marcel verliep erg prettig en relaxed! Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!
Zeer goed bevallen ,ruime goed uitgeruste camper. Alles lijks nog nieuw ! Super geslapen , heerlijk buiten onder afdak gezeten op zeer comfortabele stoelen . Aanrader