Tweepersoons camper huren

Huur voordelig een camper van een particulier

I am looking for a...

Tweepersoons camper huren

Wanneer je graag met je partner op vakantie gaat, kun je overwegen om een camper aan te schaffen. Maar dit is nogal een uitgave, en het is goed mogelijk dat je het zonde vindt om er een te kopen omdat de camper het grootste deel van het jaar niet gebruikt wordt. Of misschien wil je wel een camper aanschaffen, maar wil je eerst eens kijken of het echt iets voor je is, en welk type je goed bevalt. Bij ons is het mogelijk om voordelig een tweepersoons camper te huren. Hierdoor hoef je niet te betalen voor de aanschaf of voor de stalling, én de campers zijn verzekerd, waardoor je altijd veilig en zorgeloos op reis kunt.

Hoe werkt het?

Het huren van een tweepersoons camper is bij Camptoo erg eenvoudig. Particulieren bieden hun eigen campers op onze site aan. Je hoeft alleen maar in te vullen op welke datum je de camper wilt huren en wanneer je hem weer terugbrengt, en je krijgt direct een lijst met beschikbare campers te zien. Deze kun je gemakkelijk filteren op bijvoorbeeld prijs, type of ophaallocatie. Wanneer je er een hebt gekozen, kun je contact opnemen met de eigenaar. Dit kan op twee manieren: je kunt bij de advertentie op ‘Stel een vraag’ klikken om een gesprek te starten met de eigenaar, of direct een reservering aanvragen. Wanneer de eigenaar akkoord gaat, rond je de bestelling af door je rijbewijsnummer in te vullen, die vervolgens geverifieerd wordt. Op het moment dat de bestelling is afgerond, betaal je vast een aanbetaling, en acht weken voor aanvang van de reis het resterende bedrag. De eigenaar ontvangt het geld pas wanneer je de camper hebt opgehaald, hier hoef jij je dus geen zorgen over te maken. Een paar dagen voor vertrek betaal je nog een borgsom, die na de reis weer wordt teruggestort. En dan kunnen jij en je partner vertrekken!

Kamperen zonder zorgen

Wanneer je een tweepersoons camper huurt bij Camptoo hoef je je nergens zorgen over te maken. We hanteren een strenge selectieprocedure voor de aanbieders van campers, en ieder voertuig wordt goed gecontroleerd en schoon uitgegeven. Verder zijn zowel huurders als verhuurders goed verzekerd, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. De eigenaar van de camper wordt pas uitbetaald wanneer jij de camper hebt opgehaald, zodat je altijd gegarandeerd bent van een voertuig.

Wil je dus met zijn tweeën eropuit zonder direct een camper aan te schaffen, dan zit je bij Camptoo goed. Kies via een eenvoudig proces een type uit, en je kunt veilig en zorgeloos vertrekken.